در این مقاله در مورد مقالات برنامه نویسی وب ، شما را با زبان های تفسیر و کامپایلر آشنا خواهیم کرد ، برای مشاهده آموزش جاوا اسکریپت کلیک کنید و سوال کامپایلر چیست؟ و مترجم چیست؟ ما جواب میدهیم. سپس تفاوت بین کامپایلر و کامپایلر را بررسی می کنیم.
وقتی برنامه ای را با زبان سطح بالا مانند C ، C ++ ، جاوا و . می نویسیم ، رایانه برنامه ای را که ما نوشتیم درک نمی کند. ماشین از آنجا که کد دستگاه صفر و یک کد است و برای اینکه برنامه ما برای دستگاه قابل درک باشد ، به چیزی نیاز داریم که این برنامه بتواند به کد دستگاه سطح بالا تبدیل شود. در اینجا می توانیم از مفسر و کامپایلر استفاده کنیم.
به طور کلی ، زبان های برنامه نویسی به دو نوع اصلی تقسیم می شوند: زبان های تفسیر و زبان های کامپایلر.

کامپایلر چیست؟
مجموعه ای از برنامه ها یا برنامه های رایانه ای که یک زبان برنامه نویسی سطح بالا (زبان مبدا) را به یک زبان سطح پایین (زبان مقصد) تبدیل می کنند که برای سخت افزار قابل درک است. به عبارت دیگر ، کد ماشین توسط انسان به راحتی قابل درک نیست ، بنابراین افراد برنامه هایی را با زبان های سطح بالا می نویسند که قابل درک تر هستند و برای تبدیل آنها به زبان های سطح پایین از کامپایلر استفاده می کنند.


مکانیسم کامپایل عمومی
فرایند رایج کامپایلرها این است که برنامه سطح بالایی را می خواند و فرم میانی را از آن ایجاد می کند و سرانجام آن را به یک زبان دیگر مانند مونتاژ تبدیل می کند ، سپس زبان مونتاژ در وسط برنامه ایجاد می شود و در نهایت تبدیل به کد دستگاه می شود. ، کامپایلر این کد سخت افزاری را به صورت Word Word تولید می کند ، که بر اساس قوانین یک زبان سطح بالا نوشته شده است.

نحوه کار کامپایلر
مترجم چیست؟
مترجم یک برنامه رایانه ای است که دستوراتی را که به زبان برنامه نویسی سطح بالا نوشته شده است در قالب کد قابل خواندن دستگاه اجرا می کند.

بزرگترین مزیت مترجم این است که برنامه نوشتن اصلی به نوع سخت افزار بستگی ندارد. این بدان معناست که برنامه ای که به زبان مترجم نوشته شده است می تواند بر روی هر نوع سیستم عامل اجرا شود.

چگونه مترجم کار می کند
تفاوت یک مترجم با یک کامپایلر است
1- نحوه انجام
در زبان های کامپایلر ابتدا کد یک بار کاملاً ترجمه می شود و سپس برنامه اجرا می شود تا از پرونده کامپایل شده اجرا شود. اما در تفسیر زبانها ، کدها به صورت خط به صورت تفسیر و اجرا می شوند و هر بار که بخواهیم دوباره برنامه را اجرا کنیم ، کد به همان روش تفسیر و اجرا می شود.

2- بستگی به سیستم عامل دارد یا خیر
تفاوت دیگر این زبانها در این است که زبان مترجم برای کار به نرم افزار مترجم احتیاج دارد ، اما زبان کامپایلر فقط یک بار کامپایل می شود و کد قابل اجرا با دستگاه را تولید می کند. سپس می تواند بدون نیاز به کامپایلر روی هر سیستم اجرا شود.

اما این تفاوت را ایجاد می کند که زبان کامپایلر به سیستم عامل بستگی دارد ، یعنی اگر در آن سیستم عامل کامپایل شود و در سیستم عامل های دیگر کار نکند ، اجرا خواهد شد. اما زبان مترجم در هر سیستم عامل که دارای نرم افزار تفسیری است اجرا می شود و تفسیر می شود و در واقع به سیستم عامل وابسته نیست.

3- سرعت و میزان حافظه و استفاده از CPU
زبان های مترجمان کد را به ترتیب تفسیر و اجرا می کنند ، که CPU و RAM زیادی از کامپیوتر را به خود اختصاص می دهد و مشخص است که کندتر خواهد بود. اما کامپایل کردن زبانهای کامپایلر به یکباره به این معنی است که در اجرای چندگانه سبک تر و سریع تر خواهند بود.

4- تشخیص خطا
همین مزیت تدوین زبان های کامپایلر در بخش اشکال زدایی و عیب یابی یک نقطه ضعف محسوب می شود. زیرا در زبانهای مترجم ، هنگامی که یک برنامه به صورت خط به صورت خط اجرا می شود ، در هر بخشی از برنامه که در آن مشکلی وجود دارد ، می توان آن را یافت و برطرف کرد.
اما در زبان های کامپایلر ، برای رفع مشکلی در کد ، باید خود منبع برنامه را استخراج کنید ، سپس خطا را پیدا کنید و تصحیح کنید ، که بسیار مشکل تر از کار با زبان های مترجم است.


مقدمه ای بر زبان های تفسیر و کامپایلر
محبوب ترین زبانهای نظرات BASIC ، MATLAB ، Perl ، PHP ، Python ، Ruby و JavaScript هستند.
همچنین محبوب ترین زبانهای تلفیقی C ++ ، C # ، Pascal ، Java و هستند.

C # چیست؟ مزایا و کاربردهای برنامه نویسی C #

بررسی تفاوت بین مترجم و کامپایلر در برنامه نویسی

، ,زبان ,برنامه ,کامپایلر ,های ,یک ,زبان های ,می شود ,سیستم عامل ,اجرا می ,شود و ,زبان برنامه نویسی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


Jason's info تاکينا وبلاگ شورای دانش آموزی مدرسه ارشاد kavirneginv خرید اینترنتی ابادی (روستا ) در سیستان ----نهور imibox دختری از جنس هامین rayanehico harmonirainis